Sign up now
to enroll in courses, follow best educators, interact with the community and track your progress.
Download
Odd One Out-Words (in Hindi)
932 plays

More
This lesson is about practice questions of word based odd one out in crash course of SSC reasoning.

Aashish Arora is teaching live on Unacademy Plus

Aashish Arora
Quantative Aptitude Faculty | 6 Years Exp. | Cleared SSC & IBPS Exams | Got FULL marks in Quant 4 times | Top Educator |

U
Unacademy user
Sorry mam mai one day late chal rhii hu actually mai ssc ki preparation bhi kar rhii hu. ..aur ek din bad dekha apka course aane ke bad isly
Neetu Rani
a year ago
Thank you Shweta for sharing your thoughts.. No issue.. even this very good that you are preparing for SSC as this course is bene for SSC too..... ALL THE BEST keep learning if you really appreciate my efforts.. kindly give feedback through RATE & REVIEW Section.. it means a lot to me..😊
Yes mam, surely i will give the feedback through Rate and Review section.
Neetu Rani
a year ago
ok Shweta.. keep learning
😊
Deepika saxena
a year ago
thank you ma'am...
btw can u also make a video on previous year papers
nice video,tricks are really helful
Sir last video main 2 nd
  1. CRASH COURSE ON SSCREASONING SEGMENT-1 ODD ONE T Odd One Out (Words) By: Aashish Arora ODD OU


  2. ABOUT ME: o I have done my BSc. (in Non-Med) o I am running a HOME TUTORING o I have 4 years experience in o Hobbies : Reading books, Gaming, o Course Fee : Contribute (Optional) from Kurukshetra University. firm in my city. teaching. teaching etc. Rate Review Recommend $hare


  3. ODD ONE OUT (WORDS) Find the odd word/letters/number from the given alternatives. Options: 1) Teacher JET 2) Lawyer 3) Doctor 4) Manager Correct Answer: Manager


  4. ODD ONE OUT (WORDS) Find the odd word/letters/number pair from the given alternatives. Options: 1) Tomcat 2) Baby 3) Fawn 4) Cub Correct Answer: Baby


  5. ODD ONE OUT (WORDS) Find the odd word/letters/number pair from the given alternatives. the odd wordletters/number pair Options: 1) Torch 2) Battery 3) Candle 4) Lamp Correct Answer: Battery


  6. ODD ONE OUT (WORDS) Find out the odd word/letters/number pair from the given alternatives Options: 1) Arithmetic 2) Mathematics 3) Geometry 4) Algebra Correct Answer: Mathematics


  7. ODD ONE OUT (WORDS) Find the odd word/letters/number pair from the given alternatives. Options: 1) Man Garage 3T4 : 2) Pig : Sty 3) Horse Stable 4) Cow Shed Correct Answer: Man Garage


  8. ODD ONE OUT (WORDS) Find the odd numbers/letters/numbers from the given alternatives. Options: 1) Red 2) Brown 3) Green 4) Yellow Correct Answer: Brown ORT


  9. ODD ONE OUT (WORDS) Question 4.Find the odd word/letters/number pair from the given alternatives. A) Square (B) Sphere (C) Rectangle (D) Circle Options: 1) A 2) B 3) C 4) D Correct Answer: E


  10. ODD ONE OUT (WORDS) Find the odd word/letters/number pair from the given alternatives Options: 1) Meter 2) Kilometre 3) Decimetre 4) Ammeter Correct Answer: Ammeter