Sign up now
to enroll in courses, follow best educators, interact with the community and track your progress.
Download
Overview of the Course : (in Hindi)
2,179 plays

More
Overview of the Course

Abhishek Pandey is teaching live on Unacademy Plus

Abhishek Pandey
Prime Minister’s Scholarship awardee, has qualified UPSC CDS/AFCAT 6 times each, has cleared UPSC CAPF.

U
Unacademy user
sir aap ye hindi mai nhi karata kya
Ms
sir final year student AFCAT ke lie apply kar sakta hai?
Abhishek Pandey
a month ago
yes
Ms
Manoj swain
a month ago
thank you so much sir...
sir nice vedio thanks a lot.
sir kya ye airrforce x or y group ke kiye bhi hai or navy AA or SSR ke kiye bhi important hai
Abhishek Pandey
9 months ago
Yes
sir please continue this series as our cdse is so close
Pg
Is this course helpful for afcat 1 2019?
  1. Current Affairs 2018 An expedition to touch the sky with-glory By Abhishek Pandey


  2. Abhishek Pandey: Unacademy #YeDilMaangeMore Information About Me Engineering Graduate from Government MITS Gwalior Qualified UPSC CDS, AFCAT (Six times each) . Ihave attempted 85 correct questions in CDS (Maths) Exam. I have attempted 60+ questions in CDS (GS) Exam. Qualified UPSC CAPF, IB Exam Educator on Unacademy Since September 2017 . https://unacademy.com/user/AbhishekPande-4710 Rate, Review & Recommend Rate. Review & Recommend


  3. Abhishek Pandey: Unacademy What was the venue of G-20 2018 Summit? Answer : Argentina


  4. Abhishek Pandey: Unacademy Name the new Chief Election Commissioner of India? Answer Sunil Arora


  5. Abhishek Pandey: Unacademy Who was the Director of movie 'The Last Emperor'? Answer: Bernardo Bertolucci


  6. Abhishek Pandey: Unacademy ISRO launched the first Hyperspectral imaging satellite for advanced Earth observation. Name that satellite? Answer : HySis


  7. Abhishek Pandey: Unacademy 20th SAARC Summit will be held in which country? Answer: Pakistan


  8. Abhishek Pandey: Unacademy NASA's INSIGHT mission is related to which planet? Answer : Mars


  9. Abhishek Pandey: Unacademy The UN has selected which two cities of India to participate in its Global Sustainable Cities 2025 initiative? Answer: Noida & Greater Noida


  10. Abhishek Pandey: Unacademy . Which country won Women's World T20 World Cup 2018? Answer: Australia


  11. Abhishek Pandey: Unacademy India's rank in Ease of Doing Business Index? Answer : 77


  12. Abhishek Pandey: Unacademy . Which country won the (FIH) Women's Hockey Championship Trophy 2018? Answer: Netherland